Har du lyst til at blive frivillig på Glud Museum?

Glud Museum har et stort korps af frivillige, som hjælper med mange forskellige opgaver på museet.

Arbejdet som frivillig, kræver blot interesse for historie, og lysten til at møde andre mennesker.

Sæsonen indledes og afsluttes med fælles arrangementer for museets frivillige og ansatte.

Arbejdende værksteder

Der er frivillige, som i sommerperioden befolker museets huse, de bringer bygningerne til live og giver publikum en levende fornemmelse af livet på landet i gamle dage – til stor glæde for museets gæster. Har du lyst til at demonstrere husflid og håndværk i tæt kontakt med museets publikum, så kunne dette måske være noget for dig?

Kaffestuen

Det er også frivillige, der driver museets café – de servicerer vores selskaber og øvrige besøgende med lette frokostanretninger
og kaffe m/tilbehør.

Dragtlaug

En gang om måneden mødes dragtlauget i salen for at sy skjorter, forklæder, skørter m.m. Er du ferm på symaskinen, med synålen eller strikkepindene, så ring og hør hvornår det næste møde i dragtlauget finder sted, så er der mulighed forat prøve, om det kunne være noget for dig.

Høstlaug

Er du et ungt menneske mellem 13 og 100 år og har du lyst til at lære at svinge en le og kratte, eller komme ud i marken med en dram til de hårdtarbejdende høstfolk, så bliv en del af høstfællesskabet til Glud Museums markedsdage. Høstlauget er tilrettelagt, så det er muligt for alle at deltage (også dem med arbejde i dagtimerne).

Haverne

På Glud Museum har vi flere historiske haver. Er du haveinteresseret, så er der mulighed for at få jord under neglene og arbejde med historiske sorter og arter.

Andet museumsarbejde

På Glud Museum er der også frivillige, som arbejder med arkiverne og formidlingen. Så hvis systematik, registrering eller fotografering er lige dig, så har vi opgaver af forskellig karakter, som måske vil kunne interessere dig.

Bliv Frivillig

Kontakt Glud Museum i dag, og hør om dine muligheder for at blive frivillig