Bliv medlem af museumsforeningen og få gratis adgang
Både for dig og en ledsager
Kun 150 kr. om året
Og du får en gave ved indmeldelse
Previous slide
Next slide

Gratis adgang til Glud Museum

Glud Museum er et af de få foreningsejede museer i Danmark. Som medlem af Museumsforeningen Glud Museum støtter du museets arbejde samtidig med at du og en ledsager får gratis adgang til museet hele året – også til museets arrangementer, som f.eks. Dyrenes Dag, Høst- og Markedsdage samt Planternes Dag.

Få medindflydelse

Glud Museum ejes og drives af Museumsforeningen Glud Museum. Som medlem kan du få indflydelse på museets udvikling ved den årlige Generalforsamling. Du kan også vælge blot at bruge medlemskabet som et årskort for at komme gratis på museum og få gode oplevelser.

Du kan læse museets vedtægter her

Kun 150 kroner om året

Ved indmeldelse i museumsforeningen får man udleveret bogen “Lykkelige jeg der så det”. Hvert år i december kan du som medlem også få udleveret museets årsskrift helt gratis. Faktura for kommende års medlemskab udsendes på mail. 

Meld dig ind i foreningen

Du kan melde dig ind i Museumsforeningen Glud Museum ved at sende navn, telefonnummer, mailadresse og adresse til os på mail: post@gludmuseum.dk eller benytte blanketten nedenfor, som du kan sende på mail eller aflevere fysisk. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 75 68 30 82.

Ønsker du ikke at være medlem af museumsforeningen længere, kan du melde dig ud pr. mail eller telefon.Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside, vil vi antage, at du accepterer brugen af cookies.