Grupper

På Glud Museum kan gruppen opleve de historiske gårde og huse og komme helt tæt på livet i landsbyen. Kom på besøg i fæstebonden Rasmus Thomesøns hjem, kig ind i kogekonen Marthas hus eller oplev bondefamiliens
liv på den store firlængedegård, Badensminde. Læg også vejen forbi museets store udstillingshal med landbrugsredskaber, hestevogne og landhåndværk.

Gruppen har mulighed for at opleve museet på egen hånd eller bestille en gruppeomvisning, hvor en af museets faguddannede guider beretter om livet på gårdene før og efter de store landboreformer, om dine, mine og vores børn, hygiejne eller manglen på samme, om gåsebænk og sovevaner, og om grød, øl, flæsk og kål.

En guidet rundvisning varer ca. 1 time.

Grupperundvisning skal forudbestilles (2 dage før) og
koster kr. 400,- for maks. 25 personer.


Består gruppen af flere end 25 personer tilkøbes en ekstra guide.

Guidede Ture Med Egen Bus

Prisen inkluderer entré på museet, museumsrundvisning (1 time) og en guidet tur i egen bus.

Prisen gælder ved tilmelding af minimum 40 personer.

Det samlede tidsforbrug til museumsbesøget og den guidede tur er ca. 4 timer. Hertil kommer tid til frokost samt eftermiddagskaffe med hjemmebag.

Samlet pris 80 kr. pr. person 

I det naturskønne område på Juelsminde halvøen fortæller guiden om livet i landsbyer og på herregårde. Turen går via Skjold (kirken), Møgelkær (gods og fængsel), Raarup (landsby), Gramrode (stationsby), Klejs (udsigt over Juelsmindehalvøen), stationsbyerne Vesterby og Klakring, samt Juelsminde by.


På tilbagevejen til Glud går turen forbi Palsgaard (gods og fabrik)

Kom med på en spændende tur i området omkring Juelsminde by. Turen går via Aastrup (landsby uden udflyttede gårde), Overby (landsby med udflyttede gårde), Klejs (udsigt over Juelsmindehalvøen), Vesterby (Udsigtspunkt til Fyn og Lillebælt), Klakring (landsby), og Juelsminde by og havn.

På tilbagevejen til Glud går turen forbi Palsgaard (gods og fabrik) hvor historien om godsejerne og deres betydning for egnen bliver fortalt.

Få et indblik i Vrigsted Kirkes spændende historie og oplev livet på Juelsmindehalvøen. Turen går via Skjold Kirke (kirken), Møgelkær (gods og fængsel), Raarup (landsby, Gramrode (stationsby, Vrigsted Kirke (med rundvisning), Klejs (udsigt over Juelsmindehalvøen), Vesterby (udsigtspunkt til Fyn og Lillebælt), Klakring (landsby) og Juelsminde (by og havn).

På tilbagevejen til Glud går turen forbi godset Palsgaard.