På tur med Søren Knudsen

Der er ingen adgang, imens der arbejdes på Fakkegrav, men der er en p-plads med nedgang til stranden, hvor der engang var landgangsbro.

Aahusene ligger nær ved Rosenvold Havn, hvor der er p-plads. Her er mulighed for mange skønne vandreture ved skov og strand.

Deelhøj ligger ved en markvej, der går parallelt med vejen fra Rårup til Aastrup.

Fra Bråskov er der en vandresti, der går omkring Brå Mølle. Undervejs krydser man Juelsmindebanens bro over Smedebækken.

Knudegårdens jorder er for længst udstykket. Huset ligger der stadig, men er godt gemt væk mellem alle sommerhusene. Man kan gå til Bjørnsknude langs stranden fra Juelsminde eller Strandhuse.

Mindeparken, Svanedammen og villaerne der omkring er et enestående kulturmiljø, skabt på initiativ af godsejer Schou, Palsgaard.

Fregatten Jyllands anker ligger på Stormolen på Juelsminde Havn. Der er mange muligheder for gode vandreture med historier rundt om Juelsminde.

Ståstenen ligger ude i Ashoved Skov. Fra p-pladsen ved Palsgaard park er der næsten 3 km ud til stenen, så det er en god, lang gåtur.
Der er også en spændende tur på Kyststien mellem Juelsminde og Snaptun.

Borre ligger ned til Horsens Fjord ved Glud. Der er p-plads og en skøn vandresti ud til stedet, hvor tanghuset lå og videre ud til spidsen, Borre Knob.

Dysbjerg ligger ned til Horsens Fjord ved Man kan evt. gå langs stranden fra p-pladsen ved Borre. Bisholt. Der er ingen p-pladser i nærheden.

Spindekonens Høj ligger ved Flintehage, hvor det ikke er muligt at parkere. Man kan evt. gå langs stranden fra p-pladsen for enden af Nordmarksvej ved Sejet.

Her kan man følge i Søren Knudsens fodspor. Der er mange muligheder for gode vandreture i området omkring Snaptun

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside, vil vi antage, at du accepterer brugen af cookies.