Sommer i landsbyen
Fantastiske oplevelser for både børn og voksne
Arbejdende Værksteder
Kom tæt på historien i vores arbejdende værksteder. Se programmet længere nede på siden
Aktiviteter og workshops
Sjove aktiviteter for hele familien - se programmet længere nede på siden
Sommerferiepas
Læs mere om, hvornår du kan bruge dit Sommerferiepas
Previous slide
Next slide

SORTE NEGLE PÅ GLUD MUSEUM

Få sorte negle i sommerferien på Glud Museum

Sommerferien står for døren og på Glud Museum kan man lege sig igennem sommerferien med alt det, der giver sorte negle og brede smil. Deltag i de sjove aktiviteter og spændende workshops, hvor man f.eks. kan få fingrene dybt i den sorte muld, når vi anlægger en historisk have på museet.

I sommerferien kan man også være med til at tilhugge træ, lave skulpturer som museets grundlægger Søren Knudsen gjorde det, være med til at lerkline museets model af et bindingsværkshus og meget meget andet. I museets legeområde kam man udfordre familien i gamle konkurrencer, se hvem der kan score flest point i keglespillet og være kreativ med farver og genbrugsmaterialer. Se programmet for hver uge her på siden.

I caféen kan man alle dage købe kaffe og kage – på udvalgte dage kan man også købe let frokost, hjemmebagt kage og is. Se hvornår der er betjening i caféen nedenfor.

UGE 31

SOMMERFERIEPAS

Mærk historiens vingesus på Glud Museum med dit Sommerferiepas 

Sommerferiepasset udleveres til alle 0.-7. klasser i Hedensted Kommune sammen med Aktiv Ferie folderen. På Sommerferiepasset finder du billetten til en sjov oplevelse på Glud Museum.

Brug dit sommerferiepas i uge 26-31 og få en aktivitetspose med sjove opgaver og en overraskelse. Du kommer på en udfordrende skattejagt, der fører dig gennem tiden – du oplever de rigtig, rigtig, rigtig gamle dage og de gamle dage, hvor dine oldeforældre var børn. Glud Museum har mange historiske huse, hvor du kan blive klogere på historien og mærke, hvordan man levede i gamle dage. Tænk, hvis du var barn dengang? Museet har et legeområde med gammeldags legeredskaber og masser af plads at boltre sig på.  

Hvis du vil have en ekstra god oplevelse, så besøg museet på dage, hvor der er ekstra aktiviteter, man gratis kan deltage i, når man har sommerferiepas. Se programmet her på siden.

Pris:
Gratis med Sommerpas fra Hedensted Kommune
Øvrige deltagere: tilkøb 

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside, vil vi antage, at du accepterer brugen af cookies.