Sommer i landsbyen
Fantastiske oplevelser for både børn og voksne
Arbejdende Værksteder
Kom tæt på historien i vores arbejdende værksteder. Se programmet længere nede på siden
Aktiviteter
Sjove aktiviteter for hele familien - se programmet længere nede på siden
Previous slide
Next slide

Lær om selvforsyning på gammeldags manér på Glud Museum

Kom til Sommer i Landsbyen d. 8. juli til 6. august 2023

Sommerferien står for døren og på Glud Museum kan man lege sig igennem sommerferien og lære om, hvordan man brugte naturens materialer til alt fra redskaber, mad og personlig pleje. 

Tag på skattejagt i de historiske bygninger, leg gamle lege på legepladsen og gå på opdagelse i Pilfingermuseet.

Deltag i familieaktiviteterne, hvor vi ser på, hvordan man kan bruge naturen til at lave alt fra mad til strygejern. Se programmet nedenfor.

Hver tirsdag, torsdag og søndag eftermiddag kan man opleve de arbejdende værksteder på museet, hvor fx smeden står ved ilden og laver hestesko, trædrejeren står ved drejemaskinen og de dygtige frivillige sidder rundt om i de historiske huse og laver husflid såsom strik, knipling og orkis. Det vil variere, hvilke værksteder, der er åbene – kig efter “Arbejdende Værksted”-skiltene på museet. Om tirsdagen kan man følge vores frivillige håndværkere, når de restaurerer vinduerne til sommerhuset Hobby.

I den hyggelige og hjemlige museumscafé, kan man alle dage købe kaffe og kage – på udvalgte dage, når caféen er betjent, kan man også købe let frokost, hjemmebagt kage og is. Se hvornår der er betjening i caféen nedenfor.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Åbningstider: alle dage 10.00 – 17.00
Pris: børn op til 18 år kommer gratis ind. Voksne: 75 kr. Køb et medlemskab af museumsforeningen for 150 kr. og kom gratis ind resten af året – gælder for kortholder + en ledsager. Læs mere om medlemskabet her.

 

Sommerens program

Uge 30

Uge 31

Vi tager forbehold for ændringer i sommerens aktiviteter og forsøger naturligvis at holde programmet opdateret.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside, vil vi antage, at du accepterer brugen af cookies.