Sommer i landsbyen
Fantastiske oplevelser for både børn og voksne
Arbejdende Værksteder
Kom tæt på historien i vores arbejdende værksteder. Se programmet længere nede på siden
Fokus på sikkerhed
Vi har fokus på at gøre det sikkert for vores gæster at færdes på museet - det er nemt at holde afstand og der er ensretning i bygningerne
Familieaktiviteter
Sjove aktiviteter for hele familien på udvalgte eftermiddage - se programmet længere nede på siden
Tidligere
Næste

Gamle lege

Opgavehæfte til alle børn

022 - FurnaceCreated with Sketch.

Arbejdende værksteder (tirs, tors, søn)

Nyd mad og drikke i caféen

Sjove aktiviteter hver dag

Fokus på sikkerhed

Sommer i Landsbyen på Glud Museum

Fra søndag d. 27. juni til torsdag d. 5. august afholder Glud Museum “Sommer i Landsbyen” med sjove oplevelser for hele familien.

I vores store grønne legeområde kan man afprøve gamle lege. Her kan børnene eksempelvis prøve at gå på stylter, springe med kæphest eller køre på små traktorer. Børnene får også gratis et sjovt opgavehæfte i hænderne, som de kan bruge, når de udforsker de historiske omgivelser og samtidigt bliver klogere på de gamle dage på en spændende og interaktiv måde.

Hver dag fra kl. 13:00 til 16:00 er der sjove ekstra aktiviteter og oplevelser. Nogle eftermiddage kan der opleves arbejdende værksteder, hvor man på nærmeste hold kan se traditionelt håndværk og håndarbejde. Andre eftermiddage er der familievenlige aktiviteter, hvor vi på museet står klar med kreative og sjove projekter, som man kan deltage i. Se mere i kalenderenpå denne side.

Bliver du sulten eller tørstig er museets café åben. Her kan der købes kaffe, sodavand og lækker kage – på udvalgte dage sælges også frokost.

 

Læs mere caféens menu og åbningstider her

Kalender for Sommer i Landsbyen

juli 2021
No event found!
Load More