Sommer i Landsbyen

Kom og vær med, når der er “Sommer i landsbyen” på Glud Museum

Fra søndag d. 27. juni til torsdag d. 5. august afholder Glud Museum “Sommer i Landsbyen” med sjove oplevelser for hele familien.

I vores store grønne legeområde kan man afprøve gamle lege. Her kan børnene eksempelvis prøve at gå på stylter, springe med kæphest eller køre på små traktorer. Børnene får også gratis et sjovt opgavehæfte i hænderne, som de kan bruge, når de udforsker de historiske omgivelser og samtidigt bliver klogere på de gamle dage på en spændende og interaktiv måde.

Hver dag fra kl. 13:00 til 16:00 er der sjove ekstra aktiviteter og oplevelser. Nogle eftermiddage kan der opleves arbejdende værksteder, hvor man på nærmeste hold kan se traditionelt håndværk og håndarbejde. Andre eftermiddage er der familievenlige aktiviteter, hvor vi på museet står klar med kreative og sjove projekter, som man kan deltage i.

Bliver du sulten eller tørstig er museets café åben. Her kan der købes kaffe, sodavand og lækker kage – på udvalgte dage sælges også frokost. Læs mere om caféen og sommerferiens program her på hjemmesiden.

Det skal være trygt og sikkert at besøge Glud Museum. Derfor følger museet altid de gældende retningslinjer fra myndighederne, for at sikre, at besøget er så coronasikkert som muligt. Glud Museum er et frilandsmuseum med 14 historiske bygninger og store åbne arealer og hyggelige udendørs miljøer, hvor der er god plads.

jun 27 2021 - aug 05 2021
Expired!