Sommer i Landsbyen

Kom og vær med, når der er Sommer i landsbyen på Glud Museum

Fra mandag d. 8. juli til d. 4. august er der Sommer i Landsbyen på Glud Museum med sjove oplevelser for hele familien.

I vores store legeområde kan man afprøve gamle lege. Her kan børnene eksempelvis prøve at gå på stylter, springe med kæphest eller køre på små traktorer. Børnene får også et opgavehæfte i hænderne, som de kan bruge, når de udforsker de historiske omgivelser.

Tirsdag, torsdag og søndag eftermiddage kan der opleves arbejdende værksteder, hvor man på nærmeste hold kan se traditionelt håndværk og håndarbejde. Andre eftermiddage er der familievenlige aktiviteter, hvor vi på museet står klar med kreative og sjove projekter, som man kan deltage i. 

Hver tirsdag kan man deltage i broderiværkstedet og blive en aktiv del af udformningen af kunstværket Pom Pom Protein, hvor naturvidenskab og håndarbejde forenes.

Bliver du sulten eller tørstig er museets café åben. Her kan der købes kaffe, sodavand og lækker kage – på udvalgte dage sælges også frokost.

Program for Sommer i Landsbyen

Date

jul 08 2024 - aug 04 2024
Ongoing...

Time

10:00 - 16:00
Category
QR Code

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside, vil vi antage, at du accepterer brugen af cookies.