AFLYST – Historisk høstmiddag på Glud Museum

AFLYST – Historisk høstmiddag på Glud Museum

Lørdag d. 5. august 2023 kl. 18.30-22.00 (med tilmelding)

Der er desværre for få tilmeldte til arrangementet. Derfor har vi været nødt til at aflyse. Dem, som har købt billet, bliver kontaktet og får tilbagebetalt deres billet.

De inviteres til en festlig aften på Glud Museum i stemningsfulde rammer, når vi holder stor høstmiddag i det pyntede festtelt. Der serveres en traditionsrig fireretters menu inspireret af høstgilderne på landet i starten af 1900-tallet.

Høsten var på en gang både hårdt slid og en festlig tid, hvor mange mennesker var samlet for at udføre et stykke arbejde sammen. Når høsten var helt tilendebragt og laderne fulde, holdtes et gilde for alle, som havde deltaget i det månedlange arbejde.

Folkene på gården er klar til at fejre høsten med Dem – så spænd hesten for vognen og kom med til høstgilde!

Gammelmanden sidder med til bords og i løbet af aftenen synger vi i fællesskab et par af høstens viser. Det bliver en fornøjelig aften, hvor maden sættes i en historisk ramme. Gården Badensminde er åben med lys i vinduerne og kan udforskes imellem retterne.

Aftenens menu

Forret:
Oksekødssuppe med melboller og hjemmedyrkede urter og rodfrugter fra Glud Museums urtehave samt hjemmelavet groft brød

Hovedret:
Oksebryst med peberrodssauce serveret med nye kartofler og frisk persille fra Glud Museums urtehave

Dessert:
Rødgrød med fløde og friske bær

Aftenkaffe:
Aftenen sluttes af med kaffe, småkager og punch

En billet til dette helaftensarrangement koster 380 kr. og inkluderer fireretters menu samt entré til museet d. 5. august, hvor vi også har Høst-arrangement. Øl, vin og vand købes på aftenen. Prøv fx en lækker Høst Ale fra Lundumskov bryghus.

Tilmelding skal ske på Glud Museum i museets åbningstid, mandag – søndag kl. 10.00 – 17.00 eller pr. telefon (75 68 30 82) mandag – fredag kl. 10.00 – 14.00. Der betales ved tilmelding – kontant, med dankort eller med MobilePay.

Tilmelding er åben til og med d. 2. august. Vær opmærksom på, at antallet af pladser er begrænsede.

Glud Museum forbeholder sig ret til at aflyse arrangementet ved for få tilmeldte.

Glud Museum, Museumsvej 44, Glud, 7130 Juelsminde
75 68 30 82, post@gludmuseum.dk

Hent flyeren for arrangementet her

Date

aug 05 2023
Expired!

Time

18:30 - 22:00
Category
QR Code

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside, vil vi antage, at du accepterer brugen af cookies.