Gå Til Håndværk

Hvad er 'Gå til håndværk'?

’Gå til Håndværk’ på Glud Museum er et gratis tilbud til alle, primært voksne, der har lyst til at bruge deres hænder til at lave og lære om gammelt håndværk.

Glud Museum stiller tømmer, værktøj og en dygtig restaurerings-håndværker til rådighed. På disse dage kan man kigge forbi og selv prøve kræfter med restaureringsarbejde. Man kan deltage, uanset om man er professionel håndværker og har prøvet det før eller man bare har lyst til at prøve at arbejde med bindingsværk for aller første gang.

Praktisk

Vi har nu fundet en form, hvor vi kan afvikle ’Gå til Håndværk’ under hensyntagen til myndighedernes retningslinjer for begrænsning af smitte med COVID-19. Vi har sat et maksimum deltagerantal på 10 og derfor skal man nu, i modsætning til tidligere, tilmelde sig de enkelte dage, hvor man ønsker at deltage.

Arbejdet vil foregå udendørs, men museet sikrer overdækket arbejdsplads i tilfælde af dårligt vejr, at der kan holdes afstand mellem arbejdsstationer, at der er håndsprit tilgængeligt samt mulighed for at rengøre/afsprittte værktøj m.m. ved skift mellem personer.

Tilmelding

Tilmeldingen er åben for alle, uanset om man har deltaget tidligere eller ej og foregår som først til mølle. Har man reserveret en plads, men bliver forhindret i at komme, bedes man meddele dette hurtigst muligt, så andre kan få mulighed for at få pladsen den pågældende dag.

Tilmelding foregår på mail til lwh@gludmuseum.dk, men først når man har modtaget en bekræftelse på at man har fået en plads, er man endeligt tilmeldt.