Sommer i Landsbyen

Få sorte negle i sommerferien på Glud Museum

Sommerferien står for døren og på Glud Museum kan man lege sig igennem sommerferien med alt det, der giver sorte negle og brede smil. Deltag i de sjove aktiviteter og spændende workshops, hvor man f.eks. kan få fingrene dybt i den sorte muld, når vi anlægger en historisk have på museet.

I sommerferien kan man også være med til at tilhugge træ, lave skulpturer som museets grundlægger Søren Knudsen gjorde det, være med til at lerkline museets model af et bindingsværkshus og meget meget andet. I museets legeområde kam man udfordre familien i gamle konkurrencer, se hvem der kan score flest point i keglespillet og være kreativ med farver og genbrugsmaterialer. Se programmet for hver uge HER

jun 26 2022 - aug 07 2022
Ongoing...