Sagn i mørket på Glud Museum

Date

okt 28 2021

Time

17:30 - 20:00

Sagn i mørket

Kom til Sagn i mørket på Glud Museum torsdag d. 28. oktober kl. 17:30 til 20:00. Oplev de gamle sagn, der knytter sig til livet på landet. Besøg de gamle koner, som fortæller historier til skræk og advarsel, hold øje med gespenster og skræmmende skabninger – og hør elverpigernes fortryllende sang.

I tusmørket får fantasien frit løb, og i gamle dage samledes man i stuerne ved skæret fra tællelyset og fortalte historier om genfærd, trolde og de underjordiske. Disse fortællinger – sagn – gjorde det uforklarlige forståeligt, og blev blandt andet brugt til at holde børn og voksne væk fra farer i naturen. Læs mere om baggrunden for den årlige begivenhed her.

Til Sagn i mørket d. 28. oktober kl. 17:30-20:00 vækkes fortællingerne til live ude i og omkring de historiske huse.

Der er gratis adgang.

Arrangementet er støttet af Region Midts kulturpulje og foregår i samarbejde med professionel skuespiller og instruktør Pernille Sørensen fra Play & Act. Glud Kirkes børnekor synger som elverkor.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside, vil vi antage, at du accepterer brugen af cookies.