Til og med d. 31. juli er det et krav fra myndighederne, at alle besøgende over 16 år skal fremvise Corona-pas med dokumentation om vaccine, immunitet eller negativ test, der er under 72 timer (kviktest) eller 96 timer (PCR-test) gammel + gyldigt ID. Læs mere om Glud Museum og COVID-19 her

jul 24 2021

Kreative sysler på Glud Museum

Har du lyst til at lave din egen souvenir fra ferien eller måske bare noget pænt til dig selv? Besøg Glud Museum i tidsrummet 13-16, hvor hele familien kan få lov til at udfolde sig kreativt i vores store aktivitetstelt. Vi stiller personale og materialer til rådighed, så både store og små kan udfolde sig. Aktiviteterne er skiftende fra dag-dag.

Kreative sysler er for hele familien og koster kun materialeprisen, hvilket kan variere fra aktivitet til aktivitet.