Jul_i_landsbyen_Glud_Museum

nov 28 2021
Expired!

Jul i landsbyen

Oplev jul i landsbyen på Glud Museum d. 28. november fra kl. 11-16. Første søndag i advent er der travlt i landsbyen med forberedelserne til julen. Se de pyntede stuer, mød landsbyens folk, og vær med til julehygge i Salen.

Oplev julen i gamle dage

Oplev juletraditionerne gennem tiderne på Glud Museum. Find bondekonenerne på Badensminde, hvor juleforberedelserne er i fuld gang – eller besøg de fattige koner i Marthas husmandssted, hvor man må tænke kreativt for at få midlerne til at række i juledagene. Aktiviteter i husene sker fra kl. 11-15.

Juleboder og julehygge

I Salen og Udstillingslokalet fortsætter vi julehyggen. Her kan du besøge boderne og få lidt godter fra caféen. Aktiviteten foregår frem til kl. 16, hvor museet lukker.