Til og med d. 31. juli er det et krav fra myndighederne, at alle besøgende over 16 år skal fremvise Corona-pas med dokumentation om vaccine, immunitet eller negativ test, der er under 72 timer (kviktest) eller 96 timer (PCR-test) gammel + gyldigt ID. Læs mere om Glud Museum og COVID-19 her

jul 27 2021

Grønne gamle dage: Sanketur i de historiske haver kl. 13 og kl. 15

Kom med formidleren på sanketur i de historiske haver på Glud Museum hver tirsdag og torsdag kl. 13 og 15 i uge 29, 30 og 31! Sanketuren foregår kl. 13:00 og 15:00 og varer ca. 30 minutter.

På sanketuren kommer vi forbi kålgården fra 1600-tallet, farvehaven og husmandsstedets nyttehave. Vi hører om planter, som både har været en fryd for øjet og næsen – og til stor gavn i husholdningen til mad, uldfarvning og endda lægekunst.

Inden sanketuren kan du sy din egen duftpose til de urter, vi plukker undervejs.

Pris:
Gratis med Sommerferiepas fra Hedensted Kommune