okt 11 - 16
Expired!

All Day

Efterårsferie

Bladene på træerne har fået gyldne efterårsfarver og efterårsferien banker på døren. På Glud Museum kan man bruge sin ferie på at være kreativ og fysisk aktiv.
Deltag for eksempel i bondefitness, hvor det går over stok og sten, når grisene skal flyttes og kornsækkene skal læsses. Eller tag på skattejagt rundt på museets område, hvor man skal løse opgaver og bruge hovedet. I vores store telt kan man skære roelygter eller være kreativ med papir, farver og naturens materialer.
Tag familien med og få gang i hoved, krop og hænder til Efterårsferie på Glud Museum.