Strikkecafé_Glud_Museum

okt 22 2021

Efterårsferie: Strikkecafé

Kom til Strikkecafé med boller og varm kakao tirsdag og fredag i Efterårsferien. Både børn og voksne kan være med og får kyndig vejledning. I strikkecaféen kan du blandt andet prøve kræfter med pulsvarmere, filtede mobiltasker, hårbånd og lavendelposer.

Strik med plantefarvet garn

Til strikkecaféen får du mulighed for at strikke med museets hjemmeplantefarvede uldgarn og uld fra G-uld. Du betaler en fastsat pris pr. emne. Prisen inkluderer garn efter eget farvevalg, opskrift og tilbehør såsom knap, snor og lavendel – foruden kyndig vejledning og udlån af strikkepinde. Du er dog meget velkommen til også at medbringe egne strikkepinde. Se priserne på billederne nederst.

Boller og varm kakao

Strikkecaféen foregår i den hyggelige museumscafé med flotte antikke møbler, og her kan du tilkøbe boller og varm kakao.