Efterårsferie på Glud Museum - Kreativ workshop og familieaktiviteter

okt 20 2021

Efterårsferie: Lav dit eget mini-bindingsværkshus

Kom til kreativ workshop i efterårsferien og lav et miniaturebindingsværkshus fra kl. 10-15 på udvalgte dage. Med maling, træstikker, snor og limpistol forvandler vi papæsker til små stråtækte bindingsværkshuse. Slip kreativiteten løs og lav dit helt eget Badensminde eller Marthas hus, og del dit mesterværk med os på instagram med #gludmuseum. Deltagere betaler 35 kr. pr. æske  og alt hvad man producerer, må man tage med hjem.

Efterårsferien på Glud Museum byder på kreative aktiviteter for hele familien. Deltag også i strikkecafé for alle aldre, eller prøv at støbe lys i porcelænskopper. Find aktuelle workshops i kalenderen.