FLYTTET til 20.10.2020 – De danske landsbyers historie

Historien om landsbyerne er vores allesammens historie. Indtil midten af 1800-tallet boede 80% (eller flere) af danskerne på landet, og langt de fleste boede i landsbyer. Vores landsbyer har en 1000-årig historie, deres karakter har ændret sig over tid, og også i dag er landsbyerne under forandring – fra at være udgangspunkt for et landbrug drevet i fællesskab, over andelstidens landsby med de mange funktioner, til i dag være naturnære boligbyer med gode rekreative muligheder og plads.

Bliv klogere på vores landsbyer og ikke mindst deres historie, når Erland Porsmose, dr.phil, ekspert i danske landsbyers historie og museumsdirektør ved Østfyns Museer fortæller om landsbyernes forskellige karakterer og deres lange historie.

Entre til foredraget koster 50 kr., men er gratis for museets medlemmer – der er mulighed for at købe medlemskab til den kommende sæson på selve aftenen.

okt 20 2020

7:30 pm