Til og med d. 31. juli er det et krav fra myndighederne, at alle besøgende over 16 år skal fremvise Corona-pas med dokumentation om vaccine, immunitet eller negativ test, der er under 72 timer (kviktest) eller 96 timer (PCR-test) gammel + gyldigt ID. Læs mere om Glud Museum og COVID-19 her

jul 05 2021
Expired!

Drageværksted på Glud Museum

Har du lyst til at bygge og dekorere din egen unikke drage, som du kan tage med ud i sommerlandet? Så besøg Glud Museum mandag i tidsrummet 13-16, hvor vi afholder drageværksted.

Vores drage-ekspert sidder klar med ideer, materialer og kyndig vejledning, og alle kan være med store som små.

Aktiviteten er for hele familien og koster kun 50 kr pr. drage.

Prøv at bygge din egen drage på Glud Museum. Vi stiller materialer og ekspertise til rådighed.