Til og med d. 31. juli er det et krav fra myndighederne, at alle besøgende over 16 år skal fremvise Corona-pas med dokumentation om vaccine, immunitet eller negativ test, der er under 72 timer (kviktest) eller 96 timer (PCR-test) gammel + gyldigt ID. Læs mere om Glud Museum og COVID-19 her

jul 26 2021

Grønne gamle dage: Bind en blomsterkrans og vær kreativ med blomsterpres

På Glud Museum kan du hver mandag i ugerne 29, 30 og 31 deltage i kreative workshops, hvor vi lader os inspirere af naturen:

Bind din egen blomsterkrans: Lær, hvordan du let binder en smuk blomsterkrans til håret.
Kreativ med blomsterpres: Dekorer en ramme eller lav et bogmærke, som du kan få med hjem.

Pris:
Gratis med Sommerferiepas fra Hedensted Kommune
Øvrige deltagere: 35 kr.

De kreative workshops er en del af sommeraktiviteten Grønne gamle dage på Glud Museum. Hold øje med programmet for de enkelte dage på https://gludmuseum.dk/kalender/