Til og med d. 31. juli er det et krav fra myndighederne, at alle besøgende over 16 år skal fremvise Corona-pas med dokumentation om vaccine, immunitet eller negativ test, der er under 72 timer (kviktest) eller 96 timer (PCR-test) gammel + gyldigt ID. Læs mere om Glud Museum og COVID-19 her

jul 25 2021

Arbejdende værksteder på Glud Museum

På Glud Museum kan du Tirsdag/Torsdag/Søndag i tidsrummet 13-16, komme helt tæt på, når dygtige håndværkere og håndarbejdseksperter udfolder deres unikke evner i vores historiske omgivelser. Du kan stille spørgsmål og få en snak med dem, imens de udøver deres fag.

Giv familien en spændende oplevelse og mærk historiens vingesus.