Pga. COVID-19 åbner vi først, når vi myndighederne atter giver grønt lys til at åbne indendørs kulturtilbud

– Vi glæder os til at se jer igen!

apr 06 2021
Expired!

All Day

Åbning af særudstilling: På tur med Søren Knudsen!

Glud Museums grundlægger, Søren Knudsen, var konstant på jagt efter spændende steder og gode historier i egnen omkring Glud.

En skitsebog var hans trofaste følgesvend, og han tegnede og noterede overalt, hvor han kom frem. Vi har været på skattejagt i arkivet og fundet nogle af hans skønne tegninger fra steder med spændende historier.

Det er steder, som stadig findes og som I måske får lyst til at besøge, når I har set, hvad Søren Knudsen fandt derude.