COVID-19 og besøg på Glud Museum

Det er et krav, at du kan fremvise et gyldigt Coronapas samt legitimation, hvis du vil besøge Glud Museum. Kravet gælder for alle over 16 år. Vi kontrollerer ved indgangen. Er du fritaget for coronatest, skal dokumentation herfor fremvises.

Coronapasset skal dokumentere, at du lever op til én af følgende regler:

  • Et negativt resultat af en covid-19-test, der er højst 72 timer (kviktest) eller 96 timer (PCR-test) gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen er foretaget, eller
  • Et gennemført vaccinationsforløb mod covid-19 eller min. 14 dage og max 42 dage efter første vaccinationsstik, eller
  • Et positivt resultat af en covid-19-test, der er mindst 14 dage og højst 12
    måneder gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget. Det dokumenterer, at du har opnået immunitet over for covid-19.

Dokumentation for coronapas kan være elektronisk eller digital.

Navnet på indehaveren af coronapasset skal svare til navnet på personens medbragte pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt identitetskort.

Du kan læse mere om de gældende regler HER

Hold god afstand til andre og vis hensyn.

I de historiske bygninger: Vurdér om der er mange gæster inde i bygningen (max antal gæster er markeret ved indgangen). Er der mange gæster, besøg en anden bygning og vend tilbage senere.

Der er mulighed for afspritning af hænder ved museumsbutikken, cafeen, legeområdet og særudstillingslokalet samt mulighed for håndvask og afspritning af hænder på toilettet.

På Glud Museum følger vi myndighedernes retningslinjer og anbefalinger. Vi har fokus på hygiejnen og gør rent grundigt og ofte.