Efterårsferie på Glud Museum

Kom til familieaktiviteter i efterårsferien på Glud Museum søndag d. 17. til lørdag d. 23. oktober. Se programmet med kreative workshops for børn, strikkecafé for alle aldre og levende formidling i de historiske huse.

Program for efterårsferien

Museet er åbent hver dag i efterårsferien fra d. 17. oktober til 23. oktober i tidsrummet kl. 10-16. Museumscaféen er åben fra kl. 11-15. Hver dag foregår der forskellige familieaktiviteter, og enkelte dage kan du komme helt tæt på gamle håndværk og håndarbejder i de historiske huse.

Søndag d. 17/10 kl. 10-15

Kreativ workshop for børn: Lav dit eget Badensminde

Lav dit eget stråtækte hus ud af papæsker eller dyr til bondegården. Vi finder den kreative kasse frem og skaber små huse til at tage med hjem. Deltagerbetaling på 35 kr. pr. stk.

Søndag d. 17/10 kl. 13-16

Mandag d. 18/10 kl. 10-15

Kreativ workshop: Lav dit eget lys i porcelænskopper

Vi smelter rapsvoks til at lave smukke lys i husmors aflagte porcelænskopper. Du får det færdige lys med dig hjem. Deltagerbetaling på 35 kr. pr. stk.

Tirsdag d. 19/10 kl. 10-15

Strikkecafé med boller og varm kakao

Lær at strikke eller prøv at vinde garn. Vi bruger blandt andet vores plantefarvede uldgarn fra Planternes dag til at strikke små emner, som du får med hjem – eksempelvis håndledsvarmere, strikkede hårbånd og filtede mobiltasker. Deltagerbetaling varierer afhængigt af emnerne.

Tirsdag d. 19/10 kl. 13-16

Onsdag d. 20/10 kl. 10-15

Torsdag d. 21/10 kl. 10-15

Kreativ workshop: Lav dit eget lys i porcelænskopper

Torsdag d. 22/10 kl. 13-16

Smagsprøver i Historiens køkken

Få varmen ved brændekomfuret, hvor tjenestepigen giver smagsprøver af kartoffelsuppe og årstidens syltesager fra de Historiske haver.

Strikkecafé med boller og varm kakao

Hør her! Hørforarbejdning i Historiens køkken

Møde skættekonerne, der viser, hvordan man forarbejder hør – en af verdens ældste kulturplanter – og bliv klogere på processerne og redskaberne.

Lørdag d. 23/10 kl. 10-15