Mosteri: Lav din egen æblemost

Lav din egen æblemost fra d. 21. august 2021, når vi sætter gang i mosteriet på Glud Museum. Har du et stort æbletræ hjemme i haven – eller har du lige som husmandens datter været ude på æblerov i gårdejerens æblelund? Så kom forbi Glud Museum og pres dine æbler.

Æblerne modnes i disse tider. De skal bruges, før de går til – og der findes masser af anvendelsesmuligheder for æblerne. Hvad med at forvandle de lækre æbler til en hjemmelavet æblemost fyldt med gode vitaminer til efterårsmånederne?

Medbring dine æbler og pres dem på museet, når vi giver dig mulighed for at prøve kræfter med mosteri fra d. 21. august – Søren Knudsens fødselsdag.

Ring til museet på tlf. 75 68 30 82 mellem kl. 10:00-16:00 for at booke dato og tidspunkt til æblepres.

Æblepres er gratis efter betalt entré på 40 kr.