Kulturuge: Gratis entré for unge i uge 37

I uge 37 er der gratis entré for unge mellem 18 og 27 år på Glud Museum. Initiativet er en del af den landsdækkende kulturuge kaldet K7, hvor 111 museer og udstillingssteder deltager. Er du ung, så tag dine venner under armen og få en gratis kulturoplevelse på Glud Museum fra mandag d. 13. september til og med søndag d. 19. september.

Gratis adgang og kaffe for unge

Unge mellem 18 og 27 år har gratis adgang til Glud Museum i hele kulturugen. Når du besøger museet får du samtidig udleveret en gratis kaffebillet, så du kan nyde en kop kaffe med dine venner i museets hyggelige caféområde.

Vind et årskort til dig og dine venner

Er du den person, som besøger flest kulturinstitutioner i løbet af uge 37 kan du blive den heldige vinder af 7 valgfri årskort til dig og dine venner. Besøger du Glud Museum i kulturugen, tæller dit besøg med i konkurrencen.

Tag et foto eller en video på museet under dit besøg og del det på Instagram med hashtagget #7dageskultur og vælg Glud Museum som lokation. For at deltage, skal du have en åben instagramprofil.

Se de andre deltagende museer i K7 kampagnen.

Hvorfor er der kun gratis adgang for unge?

Initiativet giver gratis adgang, for at gøre kulturoplevelser mere tilgængelige for det unge publikumsegment. En af barriererne for unges lyst til at gå på museum er netop udgifterne til entré og årskort.

Golden Days 2021

K7 er et initiativ under non-profit foreningen Golden Days. Foreningen står bag den årlige kulturfestival Golden Days i hovedstadsområdet, der gennem forskellige temaer sætter spot på kulturhistorien. Golden Days 2021 finder sted d. 3. til 19. september under temaet Antikken.

Kulturuge K7 – Gratis adgang for unge mellem 18 og 27 år i uge 37.