Til og med d. 31. juli er det et krav fra myndighederne, at alle besøgende over 16 år skal fremvise Corona-pas med dokumentation om vaccine, immunitet eller negativ test, der er under 72 timer (kviktest) eller 96 timer (PCR-test) gammel + gyldigt ID. Læs mere om Glud Museum og COVID-19 her

Så er der nyt om ‘Gå til Håndværk’ på Glud Museum

Genåbningen er over os og vi går mod lysere tider og mere håndværk.

Håndhugning af Tømmer d. 1. maj kl. 10-16Vi gentager succesen med håndhugning af tømmer. Til forskel fra sidst er det denne gang Erik Therkildsen, der alene varetager instruktørrollen og det vil være muligt at tilkøbe kaffe, rundstykke og kage for kr. 25,-, som betales på dagen enten via mobilepay eller kontant. Det er desværre ikke muligt at købe frokost denne dag.

‘Gå til Håndværk’Hver onsdag i maj kl. 15-19 vil der være ‘Gå til Håndværk’ på Glud museum. Det drejer sig om:
  5. maj kl. 15-19
 12. maj kl. 15-19
 19. maj kl. 15-19
26. maj kl. 15-19

Tilmelding til alle aktiviteterne foregår efter først-til-mølle-princippet ved at skrive en mail til museumsinspektør Lola Wøhlk Hansen på lwh@gludmuseum.dk – Du er først tilmeldt, når du har modtaget en bekræftelse på at der er plads på holdet. Har du spørgsmål, kan du kontakte Lola på tlf: 42 830 829.

Max deltagerantal: 10 personer – gælder både til håndhugning af tømmer samt til onsdagsaktiviteterne!

Hvis der er flere tilmeldte end der er pladser, vil der være mulighed for at blive skrevet på venteliste.

Museumsforeningen sørger for materialer og kan stille redskaber til rådighed, men deltagere er meget velkomne til at tage egne redskaber med.

MERE AF DET PRAKTISKE
Da aktiviteterne afholdes i foreningsregi er det et krav, at alle deltagere er medlemmer af Museumsforeningen og kan fremvise medlemsbevis samt en negativ coronatest, der er max 72 timer gammel.
 Bestilling af medlemskab (gælder også som Årskort) kan ske på: https://gludmuseum.dk/aarskort/
Håber vi ses til ‘Gå til Håndværk’ på Glud Museum!