Historisk kaffebord d. 4 oktober

Kom med på en kulinarisk tidsrejse i det søde køkken, når Glud Museum inviterer på Historisk kaffebord søndag d.4. okt. fra 14.00-16.30. Her kan man smage på kager tilbage fra 1700-tallet og frem til 1930’erne. Museet har fundet opskrifter på spændende kager i de gamle kogebøger og der er mulighed for at smage originale udgaver af gamle kendinge, og opskrifter, som helt er gået i glemmebogen. Det er ikke nødvendigt at bestille bord, man køber en billet til kaffebordet på museet, bestiller en kurv med kaffe og kage i caféen, som man kan tage med ud i solen, eller i skyggen af det gamle smukke bøgetræ.

Kaffebordet koster 50 kr. pr. person, når entré til museet er betalt. Begrænset antal. Så kom med til en hyggelig dag med god stemning, varm kaffe og spændende kager på Glud Museum.