Golden Days

Er du under 27 år gammel? Så kan du fra mandag d. 7. september til søndag d. 13. september få gratis adgang til 70 museer og udstillingssteder over hele landet. Det eneste, du skal gøre, er at troppe op på museet eller udstillingsstedet og medbringe billed-id

70 museer giver gratis adgang – hvor mange kan du nå at besøge? Er du den, der besøger allerflest museer i uge 37, vinder du syv årskort til dig og dine venner. Tag et billede eller en video på alle de museer, du besøger, og smid det på Instagram med hashtagget #7dageskultur og vælg museet, du er på, som lokation. (GludMuseum)

Du skal desuden have åben profil på Instagram, så Golden Days kan se alle de flotte billeder, du tager – og i sidste ende finde en vinder. Vinderen kan selv vælge, hvilket af de 70 museer og udstillingssteder, han eller hun ønsker sig årskort til.

Vinderen findes i uge 38 og får besked via Instagram.

Golden Days Festival står bag konkurrencen. Kontaktinfo findes på: www.goldendays.dk/kontakt