Til og med d. 31. juli er det et krav fra myndighederne, at alle besøgende over 15 år skal fremvise Corona-pas med dokumentation om vaccine, immunitet eller negativ test, der er under 72 timer gammel + gyldigt ID. Læs mere om Glud Museum og COVID-19 her

Bondefitness

Bliv stærk som en hest til bondefitness på Glud Museum. Sådan lyder opfordringen fra Glud Museum, der søndag 27. september kl. 11.30 til 15 inviterer til “bondefitness” på museet.

Her kan man komme tilbage i tiden til dengang arbejdet på gården var den eneste type fitness, man havde brug for.Man kan blandt andet prøve kræfter med stædige heste, tykke grise og tunge sække og finde ud af, hvem der er den hurtigste og stærkeste i familien på forhindringsbanen rundt om bindingsværksgården Badensminde.

Arrangementet kræver ikke tilmelding, man skal blot møde op i praktisk tøj mellem 11.30 og 15.