Historisk Kaffebord

Kom med på en kulinarisk tidsrejse i det søde køkken, når Glud Museum inviterer på Historisk kaffebord d. 16. august, 30. august og 13. september.

Her kan man smage på kager tilbage fra 1700-tallet og frem til 1930’erne. Kokkepigerne har fundet opskrifter på spændende kager i de gamle kogebøger og der er mulighed for at smage originale udgaver af gamle kendinge, og opskrifter, som helt er gået i glemmebogen. Det er ikke nødvendigt at bestille bord, man køber en billet til kaffebordet på museet, og kokkepigen pakker en kurv med kaffe og kage, som man kan tage med ud i solen, eller i skyggen af det gamle smukke bøgetræ.

Så kom med til en hyggelig dag med god stemning, varm kaffe og spændende kager på Glud Museum.

Kaffebordet koster 50 kr. pr. person, når entré til museet er betalt. Begrænset antal.