Pressemeddelelse fra Glud Museum

Med baggrund i den skærpede opmærksomhed på smittespredning og opfordringen fra den danske regering om at tage risikoen for smittespredning alvorligt har Glud Museum valgt at udskyde det kommende foredrag den 24. marts kl. 19.30 om ’Landsbyernes historie’ til d. 20. oktober 2020 kl. 19.30.

Af samme årsag aflyser museet arrangementet ”Syng foråret ind” den 1. april kl. 19.

Museet vil åbne som planlagt d. 1. april, og det er museets vurdering, at der i frilandsmuseet vil være mulighed for at holde god afstand mellem de besøgende, og at risikoen for smittespredning her ikke vil være så stor.

Glud Museum vil løbende følge udviklingen og forholde sig til retningslinier fra de danske myndigheder. Du kan holde dig opdateret i forhold til kommende arrangementer på museets hjemmeside og på museets Facebook-profil.

Rasmus Kreth, museumsleder