Pressemeddelelse d. 25. Marts 2020 vedr. COVID-19

I henhold til myndighedernes fortsat skærpede forholdsregler og anbefalinger i relation til COVID-19/Corona aflyses alle Glud Museums aktiviteter foreløbigt frem til d. 13.4.2020. Museet er derfor lukket for publikum frem til og med 13. april, og en åbning af en planlagt særudstilling den 18. april er udsat. Det er fortsat muligt at komme i kontakt med museet via telefon og mail.

Glud Museum vil løbende følge udviklingen og forholde sig til retningslinier fra de danske myndigheder.

Du kan holde dig opdateret i forhold til myndighedernes anbefalinger på www.coronasmitte.dk og Glud Museum vil løbende orientere i forhold til eventuelle påvirkninger af kommende arrangementer her på museets hjemmeside og på museets Facebook-side.