COVID-19 opdatering

I henhold til myndighedernes skærpede forholdsregler og anbefalinger i relation til COVID-19/Corona aflyses alle Glud Museums aktiviteter fra d. 12.3.2020 og foreløbigt til d. 29.3.2020. Alle medarbejdere på museet sendes hjem, men det er fortsat muligt at komme i kontakt med museet via telefon og mail.

I forhold til de anbefalinger, som myndighederne er kommet med indtil nu, regner vi med at åbne frilandsmuseet som planlagt d. 1. april, men Glud Museum vil løbende følge udviklingen og forholde sig til retningslinjer fra de danske myndigheder.

Du kan holde dig opdateret i forhold til myndighedernes anbefalinger på www.coronasmitte.dk og Glud Museum vil løbende orientere i forhold til eventuelle påvirkninger af kommende arrangementer på museets hjemmesid og på museets Facebook-profil.