De frivillige på museet
Glud Museum - hjem

Glud

Museum

 

Det østjyske landsbymuseum

 

TLF: 75683082

 

Glud Museum

Museumsvej 44, Glud

7130 Juelsminde

email: post@gludmuseum.dk

tlf: 75 68 30 82

Mobil: 61 78 75 62

CVR: 23278219

 

 

ÅBNINGSTIDER

 

Fra 1. april - 31. okt.

tirs - søn kl. 10-17

 

Fra 30. juni - 8. aug.

alle ugens dage kl. 10-17

 

 

ENTRE

 

Voksne 40 kr pr. pers.

Børn u/ 18 gratis

 

Grupperabat:

min. 20 pers a 30 kr pr. pers.

 

Højsæson 30. juni - 8. august

Voksne 65 kr pr. pers.

Børn u/ 18 gratis

 

Grupperabat i højsæson:

min. 20 pers a 50 kr pr. pers.

 

Bliv frivillig på Glud Museum

 

 

Har du lyst til at være frivillig på Glud Museum?

 

Glud Museum har et stort korps af frivillige, der hjælper med mange forskellige opgaver på museet.

Arbejdet som frivillig kræver blot interesse for historie og lyst til at møde andre mennesker. Sæsonen indledes og afsluttes med fælles arrangementer for museets frivillige og ansatte.

 

Hvis du syntes at det lyder spændende, kan du ringe til museet på tlf. 7568 3082

 

Arbejdende værksteder

Der er frivillige, som i sommerperioden befolker museets huse, de bringer bygningerne til live og giver publikum en levende fornemmelse af livet på landet i gamle dage - til stor glæde for museets gæster. Har du lyst til at demonstrere husflid og håndværk i tæt kontakt med museets publikum, kunne dette måske være noget for dig?

 

Kaffestuen

Det er også frivillige, der driver museets café - de servicerer vore selskaber og øvrige besøgende med lette frokostanretninger og kaffe m/tilbehør.

 

Dragtlaug

En gang om måneden mødes dragtlauget i salen for at sy skjorter, forklæder, skørter m.m. Er du ferm på symaskinen, med synålen eller strikkepindene, så ring og hør hvornår det næste møde i dragtlauget finder sted, så er der mulighed for at prøve om det kunne være noget for dig.

 

Høstlaug

Er du et ungt menneske mellem 13 og 100 år og har du lyst til at lære at svinge en le og kratte, eller komme ud i marken med en dram til de hårdtarbejdende høstfolk, så bliv en del af høstfællesskabet til Glud Museums markedsdage. Høstlauget er tilrettelagt, så det er muligt for alle at deltage (også dem med arbejde i dagtimerne).

 

Haverne

På Glud Museum har vi flere historiske haver. Er du haveinteresseret er der mulighed for at få jord under neglene og arbejde med historiske sorter og arter.

 

Andet museumsarbejde

På Glud Museum er der også frivillige, som arbejder med arkiverne og formidlingen. Så hvis systematik, registrering eller fotografering er lige dig, så har vi opgaver af forskellig karakter, som måske vil kunne interessere.